Her er oppskriften på min gode, sunne kyllingsuppe.

Den kan gjerne forberedes dagen før: Følg oppskriften, hell på vannet, og vent med kokingen til dagen etter. Lykke til og bon appétit!!!

2 LØK, 3 HVITLØKSFEDD, 4 GULERØTTER, 3 STENGER STANGSELLERI, 2 PAPRIKA, 3 EPLER.

Skjær dette opp i små biter, ha det i gryta og la det småsurre i smør til det er mørt. Ha så i:  1 SS KARRI, 1/4 TS KANEL, 1/4 TS INGEFÆR, CHILLIPEPPER/PULVER, 4 HØNSEBULJONGTERNINGER og 1 1/2 LITER VANN. Skjær eller klipp opp 6 KYLLINGFILETER i små biter – Brun dem i panna og ha det i gryta. Kokes i ca. 1 time. Ha i 2 BOKSER CREME FRAICE mot slutten av koketiden.  Lykke til!